30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013

30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013
30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013 30 rochii de mireasa grecesti pentru 2013

Draga viitoare mireasa! Tocmai ai fost ceruta in casatorie? Categoric, din acest moment, visezi doar la rochia de mireasa perfecta! Rochiile de mireasa in stil grecesc sunt destinate unei mirese rafinate, delicate si romantice. Au o croiala simpla, cu drapaje simetrice sau asimetrice, dar si elaborate si si extrem de elegante. Adopta aerul unei Zeite Grecesti si contureaza-ti fiecare forma a trupului prin faldurile ce cad gratios. Special, pentru tine, noi am gasit 30 de rochii de mireasa grecesti!

Rochie de mireasa in stil grecesc Portrait 10, www.divine.ro, designer Luminita Cosleacara. O rochie instil grecesc confectionata din chiffon si cu talia marcata de aplicatii de pietre si cristale.

Rochie de mireasa in stil grecesc Portrait 10, www.divine.ro

Rochie de mireasa in stil grecesc Portrait 20, www.divine.ro, designer Luminita Cosleacara. Croiala pe un singur umar isi continua dansul haotic intr-o trena din voal de matase. Bustul este potentat de drapajul asimetric si de curelusa cu bijuterii din talie.

 Rochie de mireasa in stil grecesc Portrait 20

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest