10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012

10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012
10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012 10 tendinte in rochiile de mireasa pentru primavara 2012

Te mariti primavara aceasta si vrei sa fii cea mai cea? E clar! Ai nevoie de o rochie de mireasa ultimul racnet. O rochie de mireasa care sa respecte cele mai hot si cele mai noi tendinte.

Si pentru ca noi suntem cu ochii in patru, am pregatit pentru tine un top 10 al celor mai cool tendinte in rochiile de mireasa pentru 2012!


1. Decolteurile “iluzie”. Intr-adevar, am vazut o multime de decolteuri atipice in acest sezon, insa cel mai aclamat dintre toate este decolteul iluzie, cel care se suprapune peste decolteul original, printr-o bucata de material transparent.

Acorda miresei o senzualitate aparte, caci acopera pielea acolo unde ar fi trebuit sa fie descoperita, atat cat sa se intrevada curburile senzuale ale bustului. (Monique Lhuillier, Carolina Herrera)


2. Fustele in doua straturi. Daca anul trecut, fustele rochiilor de mireasa erau adornisite cu imprimeuri si broderii din petale si flori, in acest sezon, se mizeaza pe jocul cu dimensiunile.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest