10 rochii de mireasa cu aplicatii din fulgi si pene

10 rochii de mireasa cu aplicatii din fulgi si pene

In ultima sa colectie, regretatul Alexander McQueen stabilea un nou trend: rochia de mireasa cu pene si fluturi monarch.

De atunci, toate miresele vor sa fie glam si trebuie sa admitem ca rochiile de mireasa cu fulgi si pene sunt creatii aparte, opere de arta extravagante si unice.

Daca vrei sa emani la nunta ta “haute couture” prin toti porii, noi ti-am pregatit o serie de 10 rochii de mireasa cu fulgi si pene. Insa, nu uita! Acest look ultra-sofisticat cere accesorii simple si elegante!

Rochie de mireasa Tia Bridal, Model 08, www.salonulmaria.ro. Croiala pe un singur umar, cu aplicatii din pene de strut este magnifica si seducatoare. Linia fluida a rochiei din matase lucioasa este potentata de aplicatia brosei din talie care creeaza fronseuri oblice.

Pe www.lauraolteanu.ro vei gasi cele mai originale rochii de mireasa cu aplicatii din fulgi si pene. Cea mai recenta colectie de rochii de mireasa a creatoarei vine cu linii, texturi si aplicatii inovatoare.

Rochie de mireasa Model 20113 – Este o rochie sublima, in nuante caramel cu un corset din satin decorat cu aplicatii din cristale Swarovski. Fusta mullet, scurta in fata cu trena lunga este confectionata din volane de tulle in degrade, cu aplicatii de pene de strut in nuante ivory.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest