Nunta Stela si Catalin

Nunta Stela si Catalin
Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin Nunta Stela si Catalin

Casatoria civila a avut loc pe 27 iulie 2008 la Brasov (unde locuiesc parintii lui). Pe 9 august 2008 am avut parte de o mini-nunta la mine acasa, in Moldova, unde au participat rudele mele cele mai apropiate, iar nunta cea mare si cununia religioasa s-au intamplat abia un an mai tarziu, pe 4 iulie 2009, in Brasov.

Ce fel de rochie de mireasa ai avut?

Am fost o mireasa mai deosebita pentru ca am avut curajul sa imbrac o rochie de mireasa scurta... Inca de mica m-am visat mireasa cu rochie scurta. Eu oricum niciodata nu am purtat rochii lungi, nici macar rochii de seara. Rochia de mireasa a fost comandata la magazinul Christian Philippe din zona Lipscani (Bucuresti) si a costat in jur de 1500 Ron. In catalog erau doua modele care mi-au placut: un model de rochie scurta cu bretele si un model de rochie lunga la care mi-a placut top-ul, asa ca am decis sa le combin si sa creez un model inedit: fusta de la modelul scurt si top-ul de la rochia lunga. Recunosc ca am probat si o rochie lunga foarte frumoasa, dar ma impiedicam si nu ma simteam bine deloc! Voalul si poseta au fost luate din acelasi magazin.

Ce flori ai ales pentru buchetul de mireasa?

Buchetul de mireasa a fost facut din 11 trandafiri albi, alte flori nici nu puteam sa-mi imaginez la rochita mea zglobie. Toate buchetele si aranjamentele florale au fost comandate la floraria Ionela, de langa Spitalul Judetean, Brasov.

Pagina 2/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest