Nunta Roxana si Marian

Nunta Roxana si Marian
Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian Nunta Roxana si Marian

Data nuntii: 24 aprilie 2010

Restaurant nunta: Aristocrat Events, Salon Milano

Rochie de mireasa: Herve Mariage, modelul Fugue

Luna de miere: Turcia

Eu si Marian suntem impreuna din 10.10.2004. Ne-am cunoscut intr-un mod mai ciudat, zic eu, pentru ca nu am crezut vreodata ca se va lega ceva cu o persoana pe care am intalnit-o pur si simplu pe strada. Insa de la acea intalnire inocenta, pe strada, au urmate altele si altele si uite asa am ajuns in punctul de a ma cere in casatorie.

Cererea in casatorie pot spune ca a fost una deosebita deoarece s-a intamplat in Bulgaria, mai exact in Albena in luna aprilie 2009. Eram impreuna cu vreo 20 de prieteni (toti stiau ce avea sa mi se intample, inclusiv parintii nostrii care erau acasa) numai eu nu, evident. Ne-am dus cu totii plimbandu-ne prin statiune la o sedinta foto cu haine retro urmand ca fiecare din noi sa-si aleaga o rochie iar baietii costumul necesar sedintei foto. Toata lumea foarte amabila si draguta, m-au lasat sa-mi aleg eu prima rochia, apoi el si culmea tocmai noi primii la foto. Mi s-a parut un pic straniu, dar nici prin gand nu-mi trecea ce avea sa mi se intample (desigur si persoanele din cadrul studioului stiau).

Dupa 2 cadre, Marian i-a zis fotografului STOP, s-a asezat in genunchi a zis el ceva acolo, insa vreau am auzit doar intrebarea pentru ca tremuram toata. Ne priveau vreo 50 de persoane pentru ca se mai oprise si lumea de pe strada. Raspunsul meu nu a intarziat sa apara, am fost placut impresionata, nu ma asteptam la un asemenea scenariu bine pus la punct. De la aceasta intamplare si pana la mult asteptatul moment al nuntii au urmat pregatirile pentru ceea ce avea sa fie nunta noastra!  

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest