Nunta Doralina si Claus

Nunta Doralina si Claus
Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus Nunta Doralina si Claus

Data nuntii: 3 iulie 2010

Restaurant nunta: Calise-Marcon, Bucuresti

Luna de miere: Paris

Eu si Claus eram impreuna din 2004, cand ne-am hotarat sa intram „in legalitate” :). Nu a existat nicio presiune, pur si simplu am simtit ca a sosit momentul sa facem acest pas. Avem noroc de parinti intelegatori si iubitori care ne dau libertatea sa decidem noi asupra destinelor noastre. Nu am avut presiuni nici in ceea ce priveste organizarea celor doua evenimente: cununia civila si cea religioasa. Mai ales la cea religioasa, unde stiti bine ca exista atatea traditii si obiceiuri la care unii parinti tin mult. Acelea nescrise, stiute de „babute” :).

Traditii si obiceiuri de nunta

Noi am organizat cununia religioasa astfel incat sa fie respectate traditiile „standard”: gatitul miresei si al mirelui, ruperea turtei miresei, furatul miresei, sosirea tortului, aruncatul buchetului, hora miresei...si alte mai mici, pe care le face toata lumea. De altfel, ar fi fost greu, daca nu imposibil sa impacam traditiile dobrogene (eu fiind din Tulcea) cu cele moldovenesti (sotul meu fiind din Botosani).

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest