Nunta Alina si Gabi

Nunta Alina si Gabi
Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi Nunta Alina si Gabi

Zis si facut. Ca orice viitoare mireasa constiincioasa mi-am asumat majoritatea pregatirilor, ca sa fiu sigura nu numai ca se vor face lucrurile, ci si ca se vor face asa cum vreau eu si, eventual, cum vrea Gabi :). Am dedicat foarte mult timp si foarte multa atentie tuturor detaliilor si nu regret nici cinci minute petrecute pentru acest lucru, pentru ca nunta a iesit perfect!

Tematica. Primul lucru pe care l-am stabilit a fost tema: nunta regala in stilul frantuzesc al secolului XIV.

Locatia. Tematica, numarul mare de invitati preconizati (240-250) si dorinta noastra de a putea dispune si de un spatiu exterior (terasa, curte etc.) ne-a redus considerabil numarul locatiilor posibile. Lista scurta in baza celor de mai sus: Casino Sinaia – Sala Oglinzilor, Palatul Bragadiru – Sala Coloseum, Palatul Snagov – Sala mare de conferinte, Palatul Stirbei. Am inceput sa ma interesez totusi prima oara de cele din Bucuresti, majoritatea rudelor si prietenilor mei fiind de aici.

 1.    Sala Coloseum era destul de bine intretinuta dar era la limita ca si capacitate si nu vroiam sa risc ca lumea sa stea inghesuita, ca sa nu mai zic ca pretul de inchiriere era cam piperat: 3000-3500 euro, din cate imi aduc aminte.

Pagina 2/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest