Gabriela si Mircea

Gabriela si Mircea
Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea Gabriela si Mircea

Ce tema a avut nunta si cum au decurs pregatirile?

Am avut o nunta traditionala. Noi ne-am ocupat de tot.

Ati avut un buget anume pentru nunta?

Nu.

Unde ati facut nunta, cat a fost meniul, ce fel de tort ai avut?

Nunta am facut-o in Craiova la restaurantul Hanul Andritei, un loc deosebit de frumos.

Cei de la restaurant s-au ocupat de aranjament, am vrut scaune  crem cu o funda maro. Florile le-am facut la o florarie cu florile de la starea civila.

Meniul a costat 156 lei si a fost unul deosebit:

1. Gustare rece

Rulouri sunca Praga cu crema de branza

Rulada de pasare in ascpic

Gujoane de pui cu susan

Ciuperci umplute gratinate

Rulada de cascaval

Rosie umpluta cu salata de vinete

Barchete ardei gras cu icre Tarama si caviar danez

Masline

2. Preparat de pasare

Rulou de pui a la Praga cu sos olandez,servit cu Risotto Champignons si cosulet gogosarumplut cu castraveciori

3. Sarmalute fierte in vin,servite cu mamaliguta ,smantana si ardei iute

Pagina 2/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest