Ce tema a avut nunta si cum au decurs pregatirile?
Am avut o nunta traditionala. Noi ne-am ocupat de tot.
Ati avut un buget anume pentru nunta?
Nu.
Unde ati facut nunta, cat a fost meniul, ce fel de tort ai avut?
Nunta am facut-o in Craiova la restaurantul Hanul Andritei, un loc deosebit de frumos.
Cei de la restaurant s-au ocupat de aranjament, am vrut scaune crem cu o funda maro. Florile le-am facut la o florarie cu florile de la starea civila.
Meniul a costat 156 lei si a fost unul deosebit:
1. Gustare rece
Rulouri sunca Praga cu crema de branza
Rulada de pasare in ascpic
Gujoane de pui cu susan
Ciuperci umplute gratinate
Rulada de cascaval
Rosie umpluta cu salata de vinete
Barchete ardei gras cu icre Tarama si caviar danez
Masline
2. Preparat de pasare
Rulou de pui a la Praga cu sos olandez,servit cu Risotto Champignons si cosulet gogosarumplut cu castraveciori
3. Sarmalute fierte in vin,servite cu mamaliguta ,smantana si ardei iute
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.