Tendintele toamnei 2011 in pantofii de mireasa

Tendintele toamnei 2011 in pantofii de mireasa

Cenusareasa, cea mai faimoasa mireasa din poveste, s-a casatorit cu printul ei intr-o pereche de conduri de sticla. Catherina de Medici, prima mireasa care a pasit in drumul spre altar in pantofi cu toc a inspirat un fashion trend ce danuie si astazi. Pantofii cu toc au ramas, insa tendintele in materie de culori, texturi si forma sunt in continua schimbare… Ramai cu noi si afla care sunt cele mai hot trenduri in pantofii de mireasa, toamna aceasta!

Pantofii de mireasa in nuante nude si bej sidefat

“Nude este noul negru” dupa cum spun designerii. Mai toate colectiile de pantofi de mireasa tind sa ne reaminteasca de trendul obsesiv pentru primavara-vara 2011: nude. Tendinta se mentine pe pozitii si in aceasta toamna, imbogatindu-se cu nuante aurii sau bej sidefat si cu mici insertii de broderii, paiete si cristale swarovski.

Isa`dorable propune mireselor pantofii Olivia ivory, pantofi de mireasa, ce pot fi purtati si ca pantofi de ocazie, din satin si cu aplicatii de dantela, cu interior si talpa de piele. Pretul lor este de 630lei.

Nu uita: culorile calde, cat si altele, oricare decat culoarea alba sunt dramatice si dificil de asortat. Pantofii din matase si satin sunt disponibili în multe culori, insa ar trebui sa ai in vedere ca textura si culoarea trebuie sa coreleze. Daca rochia ta de mireasa este alba, ivoire sau champagne, alege o perche de pantofi nude!


Pantofii de mireasa cu talpa rosie

Trendul lansat de Christian Louboutin, inca face furori. Desi in 1992 a incorporat in platformele sale talpile rosii lacuite, abia in 2007, Christian Louboutin a depus o cerere pentru obtinerea dreptului de autor asupra design-ului talpilor rosii. Miresele de pretutindeni au imbratisat acest trend si umbla vorba-n targ ca “o mireasa care se respecta, va avea intotdeauna o pereche de pantofi cu talpa rosie”.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest