Tendinte in pantofii de seara pentru toamna lui 2011

Tendinte in pantofii de seara pentru toamna lui 2011

O rochie de seara superba isi pierde din stralucire fara o pereche de pantofi pe masura. Cu barete sau fara, peep-toe sau open heel, cu toc subtire si elegant sau inalt si gros, pantofii de seara ar trebui sa spuna totul despre tine. Iata de ce MireseDisperate.ro ti-a pregatit cele mai cool tendinte in pantofii de ocazie ai momentului.

Pantofi aurii si argintii

A venit sezonul nuntilor! Punem pariu ca ai cel putin trei nunti programate in urmatoarele doua luni. Pentru acest sezon, designerii recomanda pantofii de seara aurii si argintii, din materiale mate sau sidefate: piele, satin, sau chiar piele lacuita. E lesne de inteles ca acestor pantofi li se impun accesorii pe masura. In 2011, Jimmy Choo aduce glamourul nuantelor metalizate intr-o superba colectie de pantofi “open toe” si “open heel”. Este binecunoscut faptul ca regretatul Alexander McQueen era pasionat de cele doua nuante ale bogatiei. Iata si designerii de pantofi ce readuc nuantele glitter in colectiile lor: Laura Biagiotti, Max Azria, Blumarine, Badley Mischka si John Richmond.

Pantofi si sandale negre

De la “little black dress”, neagrul nu a lipsit niciodata din garderoba femeii. Pentru ca are acea eleganta seducatoare, pentru ca este o nuanta sofisticata si mereu in voga. Daca iti doresti un look classy, plin de rafinament alege combinatia cromatica de auriu-negru. Pantofii de seara negri sunt in topul must-have-urilor de toamna aceasta. Case celebre precum Chanel, Georges Chakra, Ermano Scervino, Louis Vuitton, Moschino, Oscar De La Renta si Herve Leger mizeaza pe pantofii de seara negri pentru o tinuta glam!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest