Pantofi eleganti pentru mirese si invitatele lor

Pantofi eleganti pentru mirese si invitatele lor

In categoria pantofi nunta cu design special, un loc important il ocupa pantofii eleganti pentru mirese si invitatele lor.Pantofii de mireasa se pot asorta atat cu propria tinuta, cat si cu rochiile de ocazie ale domnisoarelor de onoare, in timp ce pantofii invitatelor pot fi colorati, negri sau in culori nude.

Pentru marele eveniment, atat mireasa, cat si prietenele ei se cuvine sa poarte incaltaminte eleganta si confortabila, realizata din materiale de calitate. Pantofii stiletto sunt pe primul loc in lista cautarilor incaltamintei de ocazie. Acestia pot fi cumparati cu cateva saptamani inainte de nunta si, cu cat mireasa si domnisoarele ei de onoare incearca sa mearga pe tocuri mai des, cu atat pantofii vor deveni mai comozi.

Evident, exista situatii cand mireasa schimba pe parcursul nuntii mai multe perechi de pantofi, astfel incat la biserica poate purta o pereche de pantofi stiletto, iar o data cu petrecerea de nunta niste pantofi fara toc. Domnisoarele de onoare ii pot urma modelul.

Indiferent ca porti in ziua nuntii una sau mai multe perechi de pantofi, esential este ca acestia sa nu te incomodeze. Iata cateva tipuri de pantofi mireasa si pantofi domnisoare de onoare pentru nuntile din 2016.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest