Pantofi de mireasa 2016 dupa culori si stil

Pantofi de mireasa 2016 dupa culori si stil

Fie ca alegi pentru nunta pantofi clasici deschisi la culoare, platfmore, pantofi stiletto ori sandale, miresele 2016 trebuie sa cunoasca mai intai tendintele din acest an pentru a alege incaltamintea potrivita dupa stil si culoare.

Cand alegi pantofii de mireasa, vei fi influentata de o serie de factori, cum ar fi culoarea si lungimea rochiei de mireasa, capacitatea ta de a merge pe tocuri, inaltimea ta si nu in ultimul rand tipul de nunta.

Chiar daca esti tentata sa cumperi niste pantofi colorati cu toc inalt si varf ascutit, inainte de a te lasa prada tentatiei, gandeste-te cat de confortabili sunt pentru tine acesti pantofi, iar daca au un pret piperat, chiar merita sa investesti in pantofi de mireasa extravaganti pentru o singura seara?

Deci, nu te lasa prada spontainetatii si cauta acea pereche de pantofi care sa indeplineasca raportul calitate-pret, sa se asorteze cu rochia de mireasa si sa fie confortabili pe orice suprafata. Ce te faci, de exemplu, daca trebuie sa pasesti cu o pereche de pantofi stiletto pe nisip sau in iarba?

Avand in vedere cat trebuie sa rezisti pe tocuri, vezi cateva poze cu pantofi in tendintele anului 2016, dar si mai multe criterii de alegere a pantofilor de mireasa in functie de stil aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest