Pantofi eleganti pentru toamna 2014

Pantofi eleganti pentru toamna 2014

Pantofii eleganti pentru toamna 2014 sunt pantofi de cu toc stiletto, pantofi cu platforma inalta si pantofi cu bot ascutit, cu toc mai putin inalt.

Pantofii eleganti din aceasta toamna sunt confectionati din piele naturala si din piele ecologica in diverse marimi si culori.
Fie ca porti pantofi eleganti cu varf ascutit sau rotund, cert este ca in colectia ta de incaltaminte trebuie sa ai pantofi casual, pantofi office si pantofi de petrecere.

Pantofii de seara pe care ii porti la nunti, banchet sau petreceri cocktail sunt accesorii must have pentru o tinuta eleganta, plina de stil. Transforma-te in Cenuseareasa la o petrecere de basm si poarta cu stil o pereche de pantofi eleganti atunci cand mergi la club, la o petrecere intre amici sau la o zi onomastica.

Pantofii in culori uni sau cu elemente sofisticate, cum ar fi barete, fundite sau buline aurii confera incaltamintei de toamna un look rafinat si modern.

Fie ca pantofii clasici sunt pe gustul tau sau preferi pantofii cu toc mediu, noi iti recomandam cateva idei de pantofi de sezon, lucrati din materiale de calitate. Pantofii din imagine au preturi accesibile si merg purtati la fuste, la rochii scurte de petrecere, la rochii lungi de seara, la rochii cocktail, dar si la rochii casual.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest