Seturi pentru mot baieti cu decor manual

Seturi pentru mot baieti cu decor manual
Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual Seturi pentru mot baieti cu decor manual

In zilele noastre, articolele lucrate manual sunt foarte apreciate datorita unicitatii lor si, chiar daca au preturi usor mai ridicate, sunt foarte populare printre utilizatori. Este si cazul seturilor pentru mot baieti cu decor manual. Fie ca aceste accesorii mot sunt cumparate de catre parinti sau de catre nasi, este bine de stiut ca seturile mot din lemn sunt o achizitie buna si o amintire de durata.

Seturile pentru mot baieti cu decor manual sunt formate din urmatoarele accesorii: tavita de sustinere, oglinda, perie de par si cutiuta pentru mot. Toate articolele din set sunt decorate in aceleasi culori si vopsite in alb, cu produse non-toxice.

Alege accesorii botez elegante si practice pentru ca acestea vor fi pastrate ca amintire multi ani de la data botezului. Descopera oferta completa de seturi pentru mot baieti cu decor manual de la SelfEvents.ro chiar acum!

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest