SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum!

SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum!
SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum! SelfEvents.ro a lansat o noua colectie de cutii hainute botez. Vezi cele mai noi produse acum!

SelfEvents.ro a lansat noua colectie de cutii hainute botez si daca aceste produse prezinta interes pentru tine, vezi ce noutati ti-a pregatit magazinul tau preferat de evenimente. Pregateste botezul fiului sau fiicei tale cu mare atentie si alege impreuna cu nasii de botez produse de calitate pentru ziua in care bebelusul tau va deveni crestin. Prin urmare, alaturi de trusou si lumanare biserica, poti alege si o cutie trusou botez pentru bebelus. Daca in momentul in care mergi la biserica vei folosi aceasta cutie pentru a transporta in ea hainutele celui mic, dupa eveniment cutia poate deveni locul in care poti depozita diverse lucrusoare ale copilasului.

Cutiile pentru hainute au baza rotunda si sunt decorate cu ursulet plus si funda in diverse culori. De asemenea, acestea sunt prevazute cu maner rezistent din sfoara care poate fi alb sau colorat. Mai jos, te invitam sa vezi cele mai noi produse de la SelfEvents.ro si sa alegi cutia trusou care iti face cu ochiul.

Pagina 1/23

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest