Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz

Articolele de botez in note optimiste de roz raman in continuare printre cele mai solicitate atunci cand vine vorba despre organizarea unui botez pentru fetite. Prin urmare, nasii de botez nu vor da gres daca aleg pentru finuta lor un set biserica compus din trusou botez si lumanare cu decor roz pe care il propunem astazi celor interesati.

Lumanarea de botez cu pampon din tulle roz cu funda asortata si ursulet din plus detasabil este folosita la biserica in timpul slujbei religioase. Lumina lumanarii simbolizeaza drumul pe care il va alege in viata copilasul, cu ajutorul calauzei sale primita la botez, ingerul pazitor. Lumanarea are o inaltime de 33 cm si diametrul de 5 cm.

Acest trusou cu mesaj brodat ”Cu drag de la nasi” este ambalat intr-o cutie tip landou ce contine urmatoarele piese:

Prosop alb pentru preot realizat din bumbac. Acesta este folosit de catre preot dupa ce se spala pe maini inainte de botez. Dimensiuni: 87x50 cm.

Sapun infasurat in banda cu figurina carucior roz. Acesta este folosit de catre preot care se spala pe maini in mod simbolic inainte de ceremonia religioasa.

Sticluta mir cu banda roz si figurina carucior roz. Sticluta umpluta cu ulei sfintit in biserica are capacitate de 10 cl si dimensiunea de 45 mm.

Panza de mir, cu mesajul brodat ”Cu drag de la nasi”. Pe fasa este asezat copilul dupa botez. Dimensiuni: 106x97 cm.

Panglica cu banda roz si carucior fetru. Aceasta este folosita de preot pentru a lega bebelusul dupa botez. Se foloseste si a doua zi la baita.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest