Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare lila

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare lila
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare lila Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare lila Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare lila Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare lila

Pentru un botez de fetita in note de mov deschis, nasii micutei impreuna cu parintii sai pot alege un set biserica compus din trusou si lumanare cu decor lila. Parintii spirituali ai bebelusului care vor sa faca o dedicatie finutei lor prefera in mod sigur un trusou cu panza de mir si prosopel pe care sa apara mesajul brodat "Cu drag de la nasi". Cele doua articole din set reprezinta alaturi de lumanare si alte accesorii din trusou (sticluta mir, cutiuta prima suvita etc) o amintire de durata pentru familia copilasului botezat.

Lumanarea pentru botez este imbracata in pampon de tulle lila, are o funda din satin in aceeasi culoare si un ursulet. Aceasta este decorata manual. La biserica, va fi tinuta aprinsa de unul dintre nasi, in timp ce preotul oficiaza slujba de botez. Lumanarea are 33 cm inaltime, diametru 5 cm.

Trusoul pentru botez este compus din urmatoarele articole:

prosop alb din bumbac si sapun pentru preot decorate cu banda lila din satin si fundita asortata. In mod traditional, preotul se spala simbolic pe maini inainte de infaptuirea slujbei de botez. Prosopul are urmatoarele dimensiuni: 83 x 49 cm.

panza de mir pentru bebelus cu mesajul brodat "Cu drag de la nasi" scris cu litere de mana. Dimensiuni: 105 x 98 cm.

panglica de botez. Aceasta este folosita de preot pentru a lega bebelusul dupa botez. Se foloseste si a doua zi la baita. Panglica este decorata cu o banda satinata si fundita lila.

prosop pentru bebelus cu capison. Dimensiuni: 77 x 71 cm.

sticluta de mir frumos decorata cu banda satinata si fundita lila. Dimensiuni: 15 cm inaltime x 4 cm lungime x 4 cm latime. Capacitate 125 ml.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest