Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare bleu cu buline

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare bleu cu buline
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare bleu cu buline Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare bleu cu buline Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare bleu cu buline Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare bleu cu buline

Propunerea acestei zile este destinata parintilor si nasilor de baieti care pregatesc botezul bebelului. Pentru un botez memorabil, nasii de botez pot cumpara cu aprobarea parintilor articolele pentru biserica. Daca culoarea vedeta a evenimentului este bleu cu buline, iar ursuletii fac parte din tema evenimentului, atunci trusoul si lumanarea biserica, cu decor panglici bleu cu buline albe si ursuleti reprezinta o alegere sugestiva.

Cu un design in culori clasice, setul de botez format din lumanare si trusou botez decorat manual cu bleu si buline albe este perfect pentru baietii care sunt imbracati la botez in bleu. Cele doua componente ale acestui set botez pentru biserica cu tulle si fundite bleu, respectiv ursulet plus detasabil (in cazul lumanarii) reprezinta o alegere inspirata pentru botezul oricarui baietel.

Produsele sunt decorate in atelierul SelfEvents.ro cu mare grija pentru detalii.

Un articol nelipsit de la ceremonia religioasa este lumanarea pentru botez. Aceasta este imbracata in pampon de tulle bleu, o funda bleu cu buline si un ursulet de plus bleu. La biserica, lumanarea va fi tinuta aprinsa de unul dintre nasi, in timp ce preotul oficiaza slujba de botez.

Trusoul pentru botez este compus din urmatoarele articole:

Prosop alb pentru preot realizat din bumbac. Acesta este folosit de catre preot dupa ce se spala pe maini inainte de taina botezului. Dimensiuni: 80x48 cm.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest