Cutiute metalice pentru prima suvita

Cutiute metalice pentru prima suvita
Cutiute metalice pentru prima suvita Cutiute metalice pentru prima suvita Cutiute metalice pentru prima suvita Cutiute metalice pentru prima suvita

O data cu primul eveniment important din viata unui copilas si anume botezul, parintii micutului pot aduce la biserica o cutiuta metalica pentru prima suvita. Teoretic, parul taiat de preot in  forma de cruce la botez ar trebui pastrat la biserica, in semn de tribut adus de micul crestin bisericii, dar, in zilele noastre parintii cer o suvita din parul copilului lor ca sa o pastreze ca amintire.

Din acest motiv, daca trusoul de botez nu contine o caseta pentru par, atunci parintii pot cumpara separat o cutiuta metalica eleganta in care sa pastreze suvita de la biserica. Cutiutele metalice sunt rezistente, iar unele dintre ele contin si casete pentru primul dintisor.

Alege accesorii botez elegante si practice pentru ca acestea vor fi pastrate ca amintire multi ani de la data botezului. Descopera oferta completa de cutii mot botez de la SelfEvents.ro si alege accesoriile potrivite pentru un eveniment de neuitat chiar acum!

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest