Cutii trusou botez biserica decorate manual

Cutii trusou botez biserica decorate manual
Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual Cutii trusou botez biserica decorate manual

Daca urmeaza sa devii nasa de botez in viitorul apropiat si vrei sa alegi cele mai frumoase accesorii pentru biserica, nu ezita sa cumperi din categoria cutii trusou botez biserica decorate manual o cutie in forma de landou cu banda, fundita si alte mici accesorii.

In cutie poti sa asezi piesele din trusoul de biserica si anume: prosop si sapun pentru preot, prosop, panza de mir si panglica botez pentru bebelus, sticluta de mir folosita la taina mirungerii si o cutiuta din lemn pentru prima suvita. Toate cutiile landou sunt decorate manual in atelierul SelfEvents.ro, partenerul tau pentru evenimente importante. Aici vei gasi cutii decorate in diferite culori, care merg folosite la orice botez, indiferent de tema evenimentului.

Cutiile pot fi cumparate separat, daca ai ales trusoul din alta parte sau impreuna cu piesele de trusou biserica de la acelasi magazin. 

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest