Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente

Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente
Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente Cruciulite botez pentru invitati cu strassuri transparente

O alternativa la cruciulitele de argint pentru un botez cu buget restrans sunt cruciulitele botez pentru invitati cu strassuri transparente. Aceste accesorii religioase se poarta in piept la biserica si sunt un cadou din partea nasilor pentru martorii care asista la crestinarea unui bebelus.

Cruciulitele cu strassuri transparente merg purtate la botezul unei fetite, dar si la botezul unui baiat deoarece sunt neutre din punct de vedere cromatic. Singurul lucru care le da culoare sunt funditele aferente, iar dupa acest criteriu le pot alege nasii.

Dupa botez, cruciulitele pot fi purtate ca si pandantive sau pastrate alaturi de iconite si alte obiecte religioase, intr-un loc sigur.

 

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest