Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti

Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti
Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti Cruciulite botez cu pietricica bleu pentru baieti

Alege pentru botezul unui baietel cruciulite botez cu pietricica bleu si fundita in culoarea dorita si ofera-le invitatilor prezenti la biserica daca esti nasa micutului. Conform traditiei, micile simboluri religioase sunt un cadou din partea nasilor de botez pentru cei care asista la slujba de crestinare a bebelusului.

Dupa botez, invitatii vor pastra cruciulitele ca amintire. Crucea este un simbol nelipsit din viata crestinilor. Crucea este legatura intre Dumnezeu si oameni, dar reprezinta si credinta oamenilor in Sfanta Treime.

Cruciulitele alese pentru botez pot fi alese dupa culoarea funditei. Aceste cruciulite din metal sunt o varianta mai ieftina a cruciulitelor de argint si se gasesc in mai multe modele la SelfEvents.ro. Alege accesorii botez pentru baieti acum!

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest