Ce contine un set trusou complet?

Ce contine un set trusou complet?

Fie ca esti nasa de botez a unei fetite sau a unui baietel, ar fi bine sa stii ca parintii spirituali ai unui bebelus ce urmeaza sa fie crestinat au datoria sa aleaga accesorii botez pentru biserica. Cei mai generosi dintre nasi pot cumpara chiar si o cutie de dar pentru biserica. Toate piesele nececare au fost incluse la SelfEvents.ro in cele mai frumoase seturi trusou botez.

Daca te intrebi ce contine un set complet, te vom lamuri imediat. Un set de botez contine articole esentiale pentru biserica, dar si o cutie de bani decorata manual, in care incap aproximativ 150 plicuri de bani. Cutia de dar ovala, acoperita cu material catifelat este impodobita cu ursulet plus, panglica in diverse culori si perlute. Aceasta vine in ton cu celelalte produse din set. Un set trusou complet, alaturi de cutia de dar mai contine:

o lumanare biserica. In mod firesc, lumanarea este tinuta aprinsa pe durata slujbei religioase si va fi tinuta de unul dintre nasi. Lumina lumanarii este considerata sacra si simbolizeaza drumul ales de copil in viata, precum si credinta oamenilor in Dumnezeu.

trusou botez. Trusoul este compus din mai multe piese si anume:

                         - sapun si prosop pentru preot. Preotul isi va curata mainile in mod simbolic cu apa si sapun pentru a crestina bebelusul. 

                         - panza de mir si fasa de legat bebelusul. Cand preotul va scoate copilul din cristelnita, il va inmana nasei care il va primi pe panza de mir. Preotul va lega bebelusul cu panglica de botez care nu trebuie sa fie nici prea lunga, nici prea scurta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest