Voaluri de mireasa la oferta

Voaluri de mireasa la oferta
Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta Voaluri de mireasa la oferta

Iti doresti un voal de mireasa superb care sa iti completeze tinuta perfect in ziua nuntii. Si, in acelasi timp, ca orice mireasa, cauti oferte la preturi cat mai avantajoase!

Azi iti prezentam 3 tipuri de voaluri, cu diferite lungimi, la preturi speciale. Azi si maine ai discount-uri la urmatoarele voaluri de mireasa din cadrul magazinului online Mirese Disperate Shop.  

 

Voal Arabela

Voal mediu de mireasa. Este din doua parti. Are pe margine o bordura alcatuita din doua randuri de cristale stralucitoare.

 

Bordura brodata pe marginea voalului ofera o stralucire diafana tinutei si implicit rochiei de mireasa. Este de culoare ivory.

 

Voal Arabela pret 602 ron, redus la 400 ron pentru comenzile efectuate in data de 30 si 31 martie 2011. Oferta speciala este valabila numai in aceste doua zile. Produsul comandat ajunge la tine prin curier rapid, in timpul saptamanii in 24-48 de ore.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest