Vineri, 4 iunie, incep lectiile pentru valsul mirilor! Vino si tu!

Vineri, 4 iunie, incep lectiile pentru valsul mirilor! Vino si tu!
Vineri, 4 iunie, incep lectiile pentru valsul mirilor! Vino si tu! Vineri, 4 iunie, incep lectiile pentru valsul mirilor! Vino si tu!

MireseDisperate.ro impreuna cu Scoala de dans Espansivo alcatuiesc o grupa de dans pentru miri. Daca vrei sa te pregatesti impreuna cu sotul tau pentru valsul mirilor, inscrie-te! Locurile sunt limitate!

Sedintele de dans pentru miri incep vineri, 04.06.2010, ora 19. Daca vrei sa vii impreuna cu viitorul tau sot, va asteptam vineri, 4 iunie, la sala de dans a scolii Espansivo. Puteti veni direct acolo! 

Propunerea noastra include 4 sedinte de dans. Aceste lectii de dans pentru miri se vor desfasura numai vinerea, timp de o luna de zile. Mai precis patru saptamani la rand, in fiecare seara de vineri, in Bucuresti.

Este vorba de o grupa speciala, care se va concentra exclusiv pe dansul pentru nunta, mai precis vals vienez. Tariful este unul promotional, valabil numai pentru cei care vor prinde loc in aceasta grupa de dans.    

In cele 4 sedinte dansatorii profesionisti de la Scoala de dans Espansivo urmeaza sa va invete o coregrafie pentru valsul mirilor si, in functie de evolutia grupei, se poate dedica una din sedinte unui alt stil de dans. Deci in afara de vals, este posibil sa invatati si cativa pasi pentru un dans latino sau dansuri populare. Se va opta in functie de dorintele majoritatii mirilor.

Oferta pentru grupa de dans MireseDisperate.ro, creata special pentru miresele site-ului nostru, include 4 sedinte de dans la pretul de 175 ron de cuplu. Banii se achita la prima sedinta. Lectiile de vals vor avea loc intr-o sala aproape de Gara de Nord, Piata Matache sau PiataVictoriei. Este necesara o tinuta sport sau lejera si incaltaminte sport de schimb. 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest