Verighetele Edelmeyer, calitate germana

Verighetele Edelmeyer, calitate germana
Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana Verighetele Edelmeyer, calitate germana

Verighetele de calitate germana Edelmeyer sunt surpriza de Sarbatori pe care o gasesti inmagazinele You&Me si MondoGioielli. Sunt produse de lux, similare din punct de vedere calitativ cu produsele Breuning si Miluna, dar mai accesibile, cu 20-30% mai ieftine.

Realizate dupa cele mai inalte tehnologii de prelucrare a aurului, utilizeaza un aliaj superior, nonalergic, de aur de 14 karate. Este un aur de aceasi calitate si culoare in intregul volum si nu unul tratat la suprafata care in timp isi va schimba culoarea, pe masura ce stratul de la suprafata incepe sa dispara, asa cum se intampla cu multe alte produse suspect de ieftine de pe piata.

De altfel, la modelele  Two Tones (bicolore), care ofera un elegant joc de aur alb si galben, este folosita o tehnologie speciala de prelucrare prin procedeul numit Sandwich. Astfel, elementele inelare din aur alb, respectiv cele din aur galben, sunt turnate separat pentru a le asigura o uniformitate perfecta in intregul lor volum, iar apoi sunt presate unul in interiorul celuilalt realizandu-se astfel o structura perfecta, rezistenta si cu un aur a carui calitate nu variaza de la suprafata spre interiorul metalului. Este un procedeu mult mai scump, dar care garanteaza faptul ca verigheta va arata la fel si dupa zeci de ani. Lucru cu atat mai important cu cat vorbim despre o verigheta, un simbol atat de important pentru fiecare dintre noi, pe care ne propunem sa o purtam zi de zi, timp de o viata.

Spre deosebire de alte bijuterii, verighetele Edelmeyer asigura si o montura perfecta, eleganta si absolut sigura pentru diamantele ce innobileaza unele modele. Pentru cei cu preferinte clasice, verighetele pot fi fara diamante sau, in mod discret, verigheta de dama poate avea incrustat un singur diamant de 0,02 - 0,03 karate, cu preturi cuprinse intre 999 – 1.799 lei. Pentru cei cu gusturi mai extravagante, verigheta de dama poate avea un diamant de pana la 0,17 karate, cu un pret maximal de 2.999 lei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest