Top 10 carti de fashion

Top 10 carti de fashion
Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion Top 10 carti de fashion

Fie ca esti viitoare mireasa sau o fashionista dornica sa fie la curent cu tendintele modei, cu siguranta vei fi incantata sa treci in revista un top 10 carti de fashion. Alegand sa te documentezi din surse internationale, vei cunoaste termeni de moda, tehnici de design, dar si alte lucruri utile despre materiale si pattern-uri.

Fie ca iti surade un curs de moda, vrei sa ai mereu la indemana un dictionar cu termenii folositi in fashion sau consideri mai utile cartile cu ilustratii, un top 10 carti de moda este foarte util pentru orice femeie care vrea sa inteleaga mai bine tehnicile de creatie.

Vezi mai jos recomandarile noastre in materie de moda in top 10 carti de fashion care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca ta. Cartile din acest top sunt la reducere.

How to Draw Fashion Figures in Simple Steps
Bestseller-ul scris de Susie Hodge te invata cum sa desenezi modele vestimentare pas cu pas. Cartea este o selectie de modele prezentate in numeroase ipostaze si tinute. Acest ghid util este pe intelesul tuturor, fie ca esti novice in lumea modei sau ai parcurs deja primii pasi in fashion.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest