Recomandarea zilei: cartea About Presence - A journey into Ourselves

Recomandarea zilei: cartea About Presence - A journey into Ourselves
Recomandarea zilei: cartea About Presence - A journey into Ourselves

Descopera-ti sinele interior cu ajutorul cartii "About Presence - A journey into Ourselves", o lucrare care te invata cum sa traiesti prezentul in liniste, facand o calatorie in lumea launtrica a propriei fiinte.

Aceasta carte, scrisa de autorul argentinian Carlos L’Abbate este alcatuite din notite de calatorie. Autorul, care traieste momentan in Bucuresti si preda Yoga of Presence, vrea sa ii invete si pe cursantii sai cum sa traiasca in liniste si sa devina constienti de sine, descoperindu-si natura interioara.

Carlos L’Abbate si-a petrecut o mare parte din viata calatorind si studiind pentru a afla raspunsul la cateva intrebari existentiale. Intrand in contact deopotriva cu mentori si cursanti, a reusit sa afle cine este el ca entitate, dar a primit raspunsuri valoproase despre ce inseamna adevarata libertate.

Cartea are 325 de pagini, iar cei care vor sa fie indrumati pentru a-si gasi pacea interioara si adevarata natura a fiintei lor, pot afla mai multe despre calatoria catre sine propusa de autorul argentinian. Cartea "Despre prezent - o calatorie spre noi insine" este scrisa in limba engleza si costa 39 lei. Aceasta lectura motivationala este disponibila spre vanzare pe shop-ul AndreeaRaicu.ro.

Cei care doresc sa faca un cadou frumos apropiatilor cu ocazia unei zile onomastice sau in de sarbatori, pot comanda negresit aceasta carte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest