Propune cea mai frumoasa combinatie si castigi bijuterii de mireasa

Propune cea mai frumoasa combinatie si castigi bijuterii de mireasa
Propune cea mai frumoasa combinatie si castigi bijuterii de mireasa Propune cea mai frumoasa combinatie si castigi bijuterii de mireasa

Te invitam la concurs! MireseDisperate.ro si Tria Alfa, magazin de bijuterii fantezie, iti ofera sansa de a castiga un set de bijuterii pentru mireasa. Tu trebuie sa propui cea mai frumoasa combinatie: un set de bijuterii de mireasa Tria Alfa si o rochie de mireasa din colectia La Sposa 2011. Concursul se desfasoara in perioada 14.07– 15.08.2010 (inclusiv).


Conditii participare:

1. Sa fii abonata la newsletter-ul MireseDisperate.ro.

2. Sa propui in perioada concursului, o data pe saptamana, o combinatie care iti place. Trebuie sa postezi un set de bijuterii de mireasa Tria Alfa si o rochie de mireasa (care se potriveste) din colectia La Sposa 2011 (Bien Savvy). La concurs vei pune poze cu setul de bijuterii si cu rochia de mireasa. De asemenea, vei mentiona numele lor si de ce se potrivesc sau ce iti place la ele.


Poti alege din modelele de bijuterii Tria Alfa pentru mireasa, de la pagina 1 la pagina 13, da click aici. Trebuie sa propui un set de bijuterii. Si ai la dispozitie 36 de modele de rochii de mireasa La Sposa 2011, da click aici.


Atentie: in perioada 14.07– 15.08.2010 o singura participanta poate propune pe saptamana o singura combinatie. Pe durata concursului poti propune maxim 5 combinatii, bineinteles diferite. Asa iti maresti sansele de castig.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest