Programul care iti schimba viata in 90 de zile

Programul care iti schimba viata in 90 de zile

Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare majora in viata si vrei sa adopti un nou stil de viata, poti folosi un planner care te ajuta sa-ti urmaresti programul zilnic timp de trei luni. Programul de 90 de zile este un bun instrument pentru orice persoana dornica sa aduca imbunatatiri in propria viata si sa renunte la obiceiurile daunatoare, cum ar fi fumatul.

Urmarind pas cu pas ce anume te motiveaza, cat si actiunile cotidiene pe care vrei sa le inlocuiesti cu altele mai interesante pentru a-ti mari productivitatea in munca, iti va fi mai usor sa echilibrezi viata de familie cu profesia.

In programul zilnic poti nota activitati legate de studii, intalniri, relatii, cariera, dar si aspecte ce vizeaza stilul alimentar. Pornind de la ideea ca ai la dispozitie 90 de zile ca sa iti reevaluezi viata si modul de a gandi si citind recomandari si exemple de activitati pe care le poti include in programul cotidian, iti va fi mai usor sa renunti la unele obiceiuri si sa dobandesti noi aptitudini ca sa iti imbunatatesti viata.

Plannerul pe care ti-l recomandam este perfect de oferit in dar la o zi de nastere si chiar de Craciun. Majoritatea oamenilor isi fac o lista de rezolutii pentru noul an si cum pana in 2018 mai sunt doar cateva saptamani, iti sugeram sa folosesti un ghid care iti va fi util in viitor.

Nu astepta sa pice norocul in viata ta daca nu faci efortul sa evoluezi in tot ceea ce faci. Acest program care iti schimba viata in 90 de zile este o metoda de lucru cu tine insati, care te va ajuta sa te cunosti mai bine si sa fii sincera cu tine. Programul de 90 de zile este util oricarei viitoare mirese, care isi  o relatie de cuplu perfecta, o familie fericita si o viata profesionala implinita.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest