Buchete de primavara pentru Florii la reducere

Buchete de primavara pentru Florii la reducere
Buchete de primavara pentru Florii la reducere Buchete de primavara pentru Florii la reducere Buchete de primavara pentru Florii la reducere Buchete de primavara pentru Florii la reducere Buchete de primavara pentru Florii la reducere Buchete de primavara pentru Florii la reducere

Cel mai simplu si elegant cadou pe care il poti oferi in dar de Florii sunt buchetele de flori si aranjamentele florale. Fiecare sarbatorit cu numele de floare merita sa primeasca in dar cu ocazia zilei sale onomastice un buchet de primavara in culori vibrante.

Iata cateva buchete de primavara pentru Florii la reducere, numai bune de oferit doamnelor si domnisoarelor pe care le cheama Florina, Florica, Lacramioara sau Margareta.

Excelenta cu irisi
Aranjament floral format din irisi mov si trandafir galben, cu eucalipt, brunia si tipirig. Acest buchet elegant contribuie la crearea unei clipe de nepretuit in viata oricarei sarbatorite. Comanda aranjamentul floral Excelenta cu irisi aici.

Voluptate cu narcise
Aranjament floral cu sase narcise galbene, un trandafir portocaliu si alte plante verzi, ornamentale (eucalipt, solidago, craspedia si brunia). Comanda acest buchet in culori apropiate de sarutul soarelui aici.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest