Nunta pe malul marii in Insulele Maldive

Nunta pe malul marii in Insulele Maldive
Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive Nunta pe malul marii in Insulele Maldive

Nunta, cel mai visat si cel mai dorit eveniment din viata unei femei. Trebuie sa fie perfecta, unica si memorabila. Si cu siguranta ar fi daca nunta ta ar avea loc pe malul marii in insulele Maldive. Nu e doar un vis! Este o fantasma pe care Ultramarin Travel o transforma in realitate.

Fie ca alegi o vila pe malul marii, o vila deasupra oceanului sau o vila in gradina de palmieri, fiecare amplasament are privilegiul sau, iar nunta ta va fi unica. Oferta de nunta pe plaja este pentru cuplurile de tineri casatoriti care doresc sa-si uneasca destinele intr-o atmosfera exotica si cu totul speciala.

Juraminte eterne in paradisul maldivian

Desi nu are efecte juridice, nunta pe malul marii in insulele Maldive vaavea cele mai durabile amintiri. Ofertele Ultramarin Travel difera in functie de hotel, locatia exacta si serviciile incluse. www.miresedisperate.ro iti ofera preturile informative ale celor mai apetisante pachete pentru o nunta de neuitat.

Pachetul Juraminte eterne – 1.538 euro

Evenimentul implica un maestru de ceremonie si martori, buchet de flori pentru mireasa, muzica traditionala “Bodu Beru” (in timpul ceremoniei), tortul miresei, aperitive, plantarea unui palmier, navigare la asfintit cu ambarcatiune traditionala Dhoni, cina romantica la lumina lumanarilor sub stele si poate… sub luna plina, masaj 50 min, aranjament special in camerasi certificat de casatorie inramat.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest