Felicitari de Paste de la Asiris Atelier

Felicitari de Paste de la Asiris Atelier
Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier Felicitari de Paste de la Asiris Atelier

Fie ca oferi celor dragi cadouri consistente de Paste, fie ca transmiti prietenilor doar un gand frumos, alege o felicitare cu oua vopsite si iepurasi pentru a face o bucurie oamenilor importanti din viata ta.

Felicitarile de Paste de la Asiris.ro sunt alegerea perfecta. Alege din cele 31 de modele puse la dispozitie de acest atelier de creatie felicitarea de Paste pe care vrei sa o trimiti celor dragi impreuna cu urarile de rigoare.

Felicitarile de Paste vor bucura inimile copiilor si adultilor care asteapta cu bucurie sa ciocneasca oua rosii si sa primeasca daruri de la iepuras.

Felicitarile de Paste sunt creatie proprie Asiris.ro. Aceste produse de papetarie sunt realizate manual din carton in diverse culori si decorate cu simboluri specifice sarbatorilor pascale: oua, fluturasi, flori si iepurasi. Toate aceste detalii sunt colorate sau decupate.

Felicitarile prezentate au preturi incepand de la 2,4 lei. Pentru comenzi si alte detalii, vezi oferta completa de felicitari pe site-ul furnizorului si contacteaza atelierul de creatie papetarie Asiris.ro.

 

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest