Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma!

Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma!
Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma! Discounturi speciale la rochiile de mireasa Agnes Toma!

Te asteptam in magazinele ALB SI NEGRU si la centrele noastre de comanda pentru a cauta impreuna cea mai frumoasa rochie de mireasa potrivita cu bugetul si aspiratiile tale!

Discounturi la absolut toate rochiile de mireasa disponibile in stoc! Profita de aceasta oportunitate, stocul este limitat!

Iti oferim mai jos preturile pentru fiecare din categoriile de rochii enuntate.

“Rochii simple” – intre 1000 RON si 1900 RON pentru acele mirese care stiu ca uneori “mai mult inseamna mai putin” si ca o rochie de mireasa simpla, dar lucrata impecabil din materiale de cea mai buna calitate, avand o linie frumoasa si efecte dozate cu grija, accesorizata corespunzator poate fi tot ce-ti trebuie in ziua marelui DA!

“Stil rafinat”– intre 2000 RON si 2900 RON – rochii destinate acelor mirese pentru care exprimarea inseamna detalii subtile si rafinament in forme potrivite, create sa puna in valoare atat o silueta frumoasa cat si o personalitate fermecatoare! Pentru mirese care stiu sa faca diferenta!

“Aristocrat” – intre 3000 RON si 4200 RON – pentru miresele care doresc sa ofere oaspetilor un spectacol de inalta clasa imbracand o rochie superba, eleganta, elaborata, bogata vizual, ornamentata artistic, din tesaturi deosebite, de actualitate, alese si combinate cu pricepere si mare grija.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest