Destinatii de vis pentru vacantele din 2017

Destinatii de vis pentru vacantele din 2017
Destinatii de vis pentru vacantele din 2017 Destinatii de vis pentru vacantele din 2017 Destinatii de vis pentru vacantele din 2017 Destinatii de vis pentru vacantele din 2017 Destinatii de vis pentru vacantele din 2017

Ti-ai propus ca in 2017 sa explorezi noi destinatii de vis si sa iti transformi vacantele in momente de neuitat? Rezerva-ti din timp biletele de avion si cazarea, fie ca iei drumul Europei, vrei sa ajungi in Asia ori tintesti spre indepartata Lume Noua.

Pentru a gasi destinatia perfecta, ti-am pregatit o lista cu cinci destinatii de vis pentru vacantele din 2017. Daca nu iti permiti din punct de vedere financiar sa vizitezi mai multe locatii turistice din strainatate intr-un singur an sau timpul nu este de partea ta, poti planifica o calatorie peste hotare si anul viitor.

Iata lista celor 5 destinatii de vacanta din care poti alege pentru urmatoarea iesire din tara.

1. Noua Zeelanda, bilete de zbor de la 949 euro
Chiar daca o vacanta in Noua Zeelanda este scumpa, aceasta destinatie de vacanta este foarte ofertanta din punct de vedere turistic. Fie ca iti place marea sau muntele, aici te poti bucura in egala masura de plajele neatinse, cat si de muntii sementi. De asemenea, atunci cand vrei sa admiri peisaje idilice, poti vizita satele locale. Totul este superb in Noua Zeelanda, iar amintirile de aici sunt de neuitat. Ca sa ai timp sa explorezi toate peisajele si sa savurezi preparatele traditionale in timp ce te delectezi cu un pahar de vin, trebuie sa ramai in Noua Zeelanda  cel putin doua saptamani.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest