Cum purtam esarfele a la Paris

Cum purtam esarfele a la Paris
Cum purtam esarfele a la Paris Cum purtam esarfele a la Paris Cum purtam esarfele a la Paris

Cand ma gandesc la Paris imi vin in minte toate acele parizience grabite care reusesc sa se asorteze intr-un stil chic si trendy, relaxat si firesc. Parizianca nu este o victima a modei, ci doar se joaca perfect cu trendurile!

Si carei veritabile parizience ii lipseste vreodata din garderoba o esarfa? Daca ne gandim la Briggite Bardot si esarfele ei animal print sau la Catherine Deneuve si esarfele ei elegante voluminoase ne dam seama ca divele  franceze reinterpreteaza esarfa la fiecare purtare!!!

LaFemme

Indiferent ca o purtam la gat, frumos aranjata pe cap sau o legam la geanta pentru un aer chic, esarfa este o piesa esentiala in garderoba oricarei frantuzoaice! Noua colectie La Femme va propune de la esarfele voluminoase, care scot in evidenta o tinuta la o esarfe din voal simple, care iti completeaza tinuta discret.

Orice parizianca veritabila iti va spune ca modul in care porti ceva defineste o persoana stilata, iar o esarfa este una dintre acele accesorii care nu pot lipsi din garderoba niciunei femei care iubeste Parisul si tot ceea ce reprezinta el.

Si pentru ca noua colectie primavara vara 2013 La Femme este produsa in Franta si este inspirata de  moda a la Paris, La Femme ofera CADOU O ESARFA tuturor celor care fac cumparaturi  de mininm 150 ron, atat in magazinele din tara cat si online!

Pagina 1/2

Etichete:

esarfemodala femme

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest