Cadouri pentru petrecerea burlacitelor

Cadouri pentru petrecerea burlacitelor
Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor Cadouri pentru petrecerea burlacitelor

Pentru ca petrecerea burlacitelor reprezinta ultima iesire in oras a miresei cu prietenele ei inainte de nunta, se cuvine cu aceasta ocazie ca domnisoarele de onoare sa vina la eveniment cu o multime de cadouri practice si amuzante.

Cadourile primite de viitoarea mireasa la petrecerea burlacitelor vor fi cu siguranta o amintire draga peste ani, cand aceasta se va gandi la cat de bine se distra in grupul de prietene pe vremea cand era celibatara. Aceste cadouri ii poate inspira si pe cavalerii de onoare aflati in pana de idei.

Cadourile pentru petrecerea burlacitelor nu trebuie sa fie scumpe, dar sa simbolizeze uniunea matrimoniala. Cele mai populare cadouri miri sunt romantice sau vin cu diferite mesaje semnificative.

De la cadourile cu apelativele Mr si Mrs. care semnifica schimbarea statutului social la cadourile inscriptionate cu mesajul "Proaspat casatoriti", iata cateva idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor pe care le poti folosi si tu ca sursa de inspiratie daca ai in anturajul tau o prietena apropiata urmeaza sa se casatoreasca.

 

 

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest