Lenjerii de pat cadou pentru nasi

Lenjerii de pat cadou pentru nasi
Lenjerii de pat cadou pentru nasi Lenjerii de pat cadou pentru nasi Lenjerii de pat cadou pentru nasi Lenjerii de pat cadou pentru nasi Lenjerii de pat cadou pentru nasi

Vrei sa iti impresionezi nasii de cununie cu ajutorul unui cadou de nunta clasic, dar deosebit? Lenjeriile de pat cadou de la Alegria sunt acum la oferta.

Pana pe 10 iulie te poti bucura de lenjerii de pat la cele mai mici preturi la o multime de produse. Pentru ca este vara reducerilor, incearca sa profiti de campania 1+1 gratis, astfel incat sa oferi mai multe cadouri celor dragi la pretul unui singur produs. De exemplu, lenjeria comandata poate sa ajunga la nasi, iar cea obtinuta gratuit la parinti.

Mai multe seturi de lenjerie comandate inseamna si mai multe produse gratis. Alege sa cumperi lenjerii de pat din microfibra BFS, lenjerii 3D Alegria, lenjerii 3D Policoton sau lenjerii de lux Jacquard. In plus, poti vizita si sectiunea Lichidari de stoc 1+1 Gratis pentru mai multe cadouri de nunta nasi.

Aici vei gasi produse de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

Alege din plaja de oferte generoase pe placul tau de la Alegria si vei putea oferi mai multe cadouri nunta la un pret avantajos. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasesti mai jos.

Lenjerii de pat din microfibra BFS 1+1 GRATIS
Lenjeriile de pat din microfibra BFS sunt confectionate dintr-un amestec echilibrat de fibre naturale si fibre sintetice, delicate si placute la atingere. Daca achizitionezi un set la pretul de 149,99 lei, al doilea este gratis!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest