Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici

Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici
Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici Cadouri de Sf. Andrei pentru cei mici

In ultima zi de toamna serbam in fiecare an pe cei care poarta numele de Andrei, dupa apostolul lui Iisus cu acelasi nume. Daca ai in familie sau printre prieteni un copilas cu numele de Andrei sau Andreea, iti oferim cateva sugestii de cadouri pentru aceasta zi onomastica, mai ales daca esti in pana de inspiratie. Cadourile utile si cele amintire sunt cele mai apreciate de cei mici, dar si de familiile lor, iar la SelfEvents.ro le gasesti din abundenta. De la jucarii muzicale folosite seara la culcare pentru a induce bebelusului o stare placuta de veghe la paturici calduroase cu model ursulet, cei care poarta numele Sf. Andrei, ocrotitorul Romaniei, vor fi cu siguranta rasfatati cu o multitudine de cadouri pe placul lor pe 30 noiembrie.

Carusel muzical albastru
Caruselul muzical este o jucarie clasica, ce nu se va demoda niciodata. Acesta functioneaza prin simpla rasucire a partii de sus. Caruselul albastru din lemn are caluti de culori diferite. Acesta linisteste bebelusul seara la culcare.
Comanda acest cadou de Sf. Andrei de la SelfEvents.ro.

Set primul dinte si prima suvita de par
Setul primul dinte si prima suvita de par este format din doua cutiute rotunde, iar pe capac au un desen biblic, cu "Arca lui Noe". Setul este un cadou perfect pentru o zi onomastica.
Comanda acest cadou de Sf. Andrei de la SelfEvents.ro.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest