Bratari cadou de la Andreea Raicu pentru luna decembrie

Bratari cadou de la Andreea Raicu pentru luna decembrie

Descopera cea mai noua colectie de bratari de la Andreea Raicu si alege din acest set de 12 accesorii acea bijuterie pe care vrei sa o daruiesti cuiva special in luna decembrie.

Primul cadou dragut pe care il poti oferi in luna cadourilor este de Sf. Nicolae. Pentru aceasta zi onomastica, dar si pentru celelalte sarbatori din luna cadourilor iti propunem sa daruiesti bratari cu mesaje motivationale. Cu totii avem nevoie de un imbold la un moment dat ca sa ducem la bun sfarsit ceea ce am inceput. Bratarile Always Remember de la Andreea Raicu sunt gata sa ne aminteasca sa traim in prezent pentru ca acest lucru este foarte important.

Bratarile Always Remember sunt realizate din argint 925 rodiat sau argint rodiat si aurit. Bijuteriile iti vor aminti zilnic faptul ca trebuie sa iti urmezi inima indiferent de situatie si sa iei deciziile care se cuvin intr-un anumit moment. Aceste accesorii au o lungime de 15 cm si o deschizatura de 2 cm, ajustabila. Bratarile sunt disponibile intr-o singura dimensiune, dar datorita deschizaturii ajustabile se potrivesc pe orice marime.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest