Agenda Traieste frumos 2018, cadoul perfect pentru Anul Nou

Agenda Traieste frumos 2018, cadoul perfect pentru Anul Nou

Agenda Traieste frumos revine cu o noua editie pentru 2018 si este cadoul perfect pentru Anul Nou. In agenda pentru anul viitor gasesti mai multe sfaturi si trucuri de beauty, de nutritie si dezvoltare personala care te vor ajuta sa iti programezi viata de zi cu zi in functie de prioritati.

Acest instrument util nu este o simpla agenda in care sa iti notezi lista de activitati zilnice, ci si un ghid care te invata cum sa traiesti constient si echilibrat si sa iei cele mai bune decizii.

Chiar daca ai un program incarcat, atunci cand iti pui la punct intalnirile, sedintele si activitatile importante din viata ta, iti va fi mai usor sa te organizezi.

Prin urmare, in 2018 iti poti schimba stilul de viata incepand prin a nota in sectiunea speciala din agenda ce mananci zilnic si cate pahare de apa consumi, ce noutati ti-a adus fiecare zi, dar si ce ai invatat din experientele traite.

In Agenda 2018 mai gasesti o rubrica pentru notarea cheltuielilor, ca sa stii exact cum sa iti imparti finantele si sa nu ramai pe minus la sfarsitul lunii, dar si o lista cu titluri de carti si filme recomandate de Andreea Raicu.

Agenda Traieste frumos 2018 are o grafica colorata ce iti bucura ochii si te face sa o folosesti cu placere. O poti lasa pe biroul de acasa in weekend cand te relaxezi, dar atunci cand mergi la job, ai grija sa o porti permanent in geanta.

Aceasta are un format A5 si numara 370 de pagini. Daca doresti sa sugerezi intr-un mod subtil cuiva drag ca a venit timpul sa isi puna ordine in ganduri si in viata, atunci nu ezita sa ii faci cadou de Anul Nou Agenda Traieste frumos 2018 de la Andreea Raicu.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest