SENSUAL LOVE by BIEN SAVVY

SENSUAL LOVE by BIEN SAVVY

In fiecare zi de joi, Bien Savvy iti propune rochii de mireasa absolut spectaculoase, best-selleruri ale colectiei de mirese Love Story 2013, la un pret de vis iar JOI, 8 august 2013, trebuie neaparat sa fii intr-unul din magazinele Bien Savvy ! Superba rochie de mireasa SENSUAL LOVE are un pret de vis, si pentru ca discountul este disponibil exclusiv in aceasta zi iti recomandam sa te programezi din timp !

Pentru ca la Bien Savvy celebram frumusetea femeii, am pregatit o noua zi de reduceri pentru miresele care sunt in cautarea unei rochii senzationale. Avem pentru voi o rochie pe masura si un pret de VIS ! Joi, 8 august, poti cumpara rochia de mireasa SENSUAL LOVE  cu doar 4300 ron in loc de 5400 ron.

SENSUAL LOVE este rochia de mireasa care te scoate din anonimat. Silueta sirena, decolteul delicat in forma de inima, dantela pretioasa lucrata cu atentie si materialul cu paiete creeaza un look de vis, perfect pentru femeia care vrea sa ii arate barbatului pe care il iubeste ca EA este tot ce ii trebuie.

Designul este classy si totusi sexy, sofisticat si totusi simplist. Sensual Love este de departe una dintre cele mai frumoase rochii de mireasa create de Bien Savvy, iar Joi, 8 august, vrem sa te rasfatam cu un pret de vis pentru aceasta rochie minunata. Indrazneste sa te bucuri de dantela pretioasa, sclipirile discrete ale paietelor, designul romantic si fermecator !

Te asteptam in magazinele Bien Savvy din Bucuresti, Constanta si  Brasov, sau la Atelier Bien Savvy. Te rugam sa iti faci o programare din timp ca sa iti putem dedica in intregime atentia noastra.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest