Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia

Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia
Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia Totul despre cea mai noua nunta regala din Belgia

Printul Amedeo al Belgiei si Elisabetta Rosboch von Wolkenstein s-au casatorit la Basilica Santa Maria din Trastevere, Roma pe 5 iulie 2014. In continuare afla tot ce vrei sa stii despre ultima nunta regala din Belgia.

Mirele este nepotul (si finul) regelui Philippe al Belgiei si fiul lui Lorenz, arhiducele de Austria-Este si al Printesei Astrid a Belgiei.

Printul Amedeo este al saselea in linie la tronul belgian. Mireasa este fiica unei familii de aristocrati italieni. Tatal ei se numeste Ettore Rosboch von Wolkenstein, iar mama sa este contesa Lilia Smecchia.

Nunta a fost o afacere de familie. La cununie au fost prezenti bunicii Printului Amedeo - Regele Albert al II-lea si Regina Paola – dar si matusa si unchiul mirelui - Regele Filip si regina Mathilde.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest