Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds

Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds
Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Nunta Scarlett Johansson & Ryan Reynolds

Actorul american Ryan Reynolds a cerut-o in casatorie pe Scarlett Johansson printr-un SMS. Fara prea mult preambul si menajamente, Ryan i-a trimis un simplu mesaj pe telefon: „Vrei sa fii sotia mea?”. Mai tarziu, actorul a povestit ca i-a fost greu sa aleaga cuvintele potrivite pentru cererea in casatorie.

O ceremonie privata in salbaticie

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au casatorit la Clayoguot Wilderness Retreat, in Tofino, British Columbia pe 27 septembrie 2008. La ceremonia privata a luat parte un numar mic de invitati, 40 dintre cei mai buni prieteni si cele mai apropiate rude printre care mama lui Scarlett si cei doi frati, parintii lui Ryan si cei patru frati. Mirele, care a crescut in Canada, a ales acest loc pentru linistea si discretia pe care o ofera.

Activitati in aer liber si un weekend plin de peripetii

Cuplul a inchiriat un resort privat si a cerut ca toate liniile telefonice sa fie intrerupte pe tot weekend-ul marelui eveniment. Invitatii au fost transportati cu un avion inchiriat din Vancouver si pana in locatia eco de pe raul Bedwell. Un weekend plin de activitati in aer liber: echitatie, camping, pescuit si ciclism pentru miri si invitatii lor. Serile au fost petrecute in cele 20 de corturi luxoase situate pe malul raului.

Ceremonia de nunta si invitatii prin sms

Ceremonia religioasa a avut loc imediat dupa apusul soarelui in “the long house”, cea mai mare casa a resortului. Schimbul discret de juraminte a fost urmat de o cina linisita. Cei doi miri s-au straduit din rasputeri sa aiba o nunta intima, departe de ochii paparazzilor, motiv pentru care si-au invitatrudele si prientenii prin sms-uri. Exact asa cum Ryan a cerut-o pe Scarlett de sotie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest