Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney

Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney
Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney Nunta Marcia Cross si Tom Mahoney

Indragita Marcia Cross din serialul “Neveste Disperate” s-a casatorit cu Tom Mahoney pe 24 iunie 2006, in California. La nunta au participat 220 de invitati, inclusiv Eva Longoria, Tony Parker, Felicity Huffman si William H. Macy.

Ceremonie romantica

Cuplul si-a rostit juramintele in cadrul unei ceremonii oficiate de reverendul Eva Cavalleri. Nepoate ale miresei si fete ale prietenelor apropiate au fost imbracate in rochitei albe Reem Acra si fiecarea tinea in mana mici buchetele de flori si cate un cosulet imbracat in matase dupioni. Sora miresei, Ellen, a cantat la chitara melodia lui Paul McCartney “Only Love Remains”.

Nunta florala cu lalele, trandafri si bujori

Dupa ceremonie a avut loc o petrecere la Hotelul Carlton Ritz Huntington din Pasadena. Sala de bal a fost transformata intr-un hol pentru cocktail si o zona pentru cina si dans. Decorata asemanator unei florarii, loc in care mireasa si mirele s-au intalnit prima data, sala de receptie a fost ornata cu crini Casablanca, lalele si bujori. Arbori mari au fost pusi in fiecare colt, iar piesa centrala a fost aranjamentul floral de pe mijlocul fiecarei mese, format din lalele roz, lalele albe, hortensii, trandafiri Burgundy si trandafiri roz.

Rochie de mireasa Reem Acra

Marcia a pasit spre altar la bratul parintilor ei, intr-o rochie de mireasa Reem Acra, un voal stil catedrala si bijuterii Neil Lane din platina si diamante. Buchetul miresei, din trandafiri si bujori albi, a fost oferit pe rigul de dans celui mai longeviv cuplu, care era casatorit de 50 de ani.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest