Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher

Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher
Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher Nunta Demi Moore si Ashton Kutcher

O nunta traditionala Kabala, fostul sot pe post de cavaler de onoare si o mireasa cu 16 ani mai in varsta decat mirele ei. Ce poate fi mai inedit de atat la Hollywood? Nunta actorilor Demi Moore si Ashton Kutcher a avut loc pe 24 septembrie 2005, in casa acestora din Beverly Hills.

Ashton - fanul infocat, devenit logodnic

Ashton si Demi s-au cunoscut in 2003, la o cina casual, prin intemediul unor cunostinte comune. Imediat au inceput sa se intalneasca, iar Ashton a incercat din rasputeri sa-si faca loc si in inimile celor trei fete ale actritei: Rumer, Scout si Tallulah, care la scurt timp au inceput sa-i spuna actorului “celalalt tata”. Doi ani mai tarziu, in februarie 2005, de Valentine’s Day, Demi si Ashton se logodeau. Intr-un interviu acordat la acea vreme, actorul declara: “In adolescenta aveam postere cu Demi in toata camera, acum avem poze cu noi doi. Sunt cel mai fericit barbat de pe pamant!”

3 casatorii si binecuvantarea de la fostul sot

Pentru Ashton este prima casatorie, iar Demi Moore se afla la cea de-a treia casatorie. Prima casatorie a actritei cu rockerul Freddie Moore a durat patru ani, din 1980 pana in 1984. Casatoria cu Bruce Wilis a durat 13 ani, din 1987 pana in 2000, cand cei doi s-au despartit in cei mai buni termeni. Ashton si Demi si-au unit destinele pe 24 septembrie 2005, intr-o ceremonie secreta in casa lor din Beverly Hills.

Cand cei doi si-au jurat iubire vesnica, Demi Moore avea de 42 ani, iar Ashton Kutcher doar 27. De la nunta nu a lipsit nici fostul sot al actritei si tatal celor trei fete, Bruce Willis. Demi i-a cerut binecuvantarea pentru casatorira ei cu Ashton. Ba mai mult, fostul sot a condus-o pe mireasa catre altar.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest