Elvis Presley & Priscilla Beaulieu

Elvis Presley & Priscilla Beaulieu
Elvis Presley & Priscilla Beaulieu Elvis Presley & Priscilla Beaulieu

Priscilla avea doar 14 ani cand l-a cunoscut pe Elvis care era deja adorat de fani si idolatrizat de femei. Faptul ca era faimos nu l-a salvat insa de stagiul militar obligatoriu, pe care-l satisfacea departe de Statele Unite, tocmai in Germania de Vest, unde Priscilla traia impreuna cu parintii.Cei doi s-au cunoscut la Elvis acasa, la o petrecere.

Starul rock-n roll a fost fascinat de ochii albastri, pletele negre si nasul in vant al pustoicei, asa ca, timp de 6 luni au continuat sa se vada. Priscilla era indragostita pana peste cap de seducatorul Elvis, cand acesta a trebuit sa se intoarca in Statele Unite, la finalul stagiului militar. Nunta era inca departe.

„Logodnica de-a pururi”

 Desi sustinea sus si tare in toate conferintele de presa ca inima lui a ramas in Germania la cea pe care o alinta „Cilla”, asta nu l-a impiedicat pe Elvis sa aiba numeroase relatii pasagere, inclusiv una de lunga durata, cu Anita Wood, cu care s-a si mutat. Ii povestea chiar, la telefon, Priscillei, despre Anita.

Intr-un final, cea din urma a cedat si a plecat de la Graceland. Dupa multe insistente pe langa parintii Priscillei, acestia au fost de acord s-o lase sa vina in vizita in Statele Unite. Apoi, sa petreaca Craciunul la Graceland. Intr-un final, Priscilla s-a mutat definitiv in America si in inima cuceritorului Elvis. Cererea in casatorie a venit abia in decembrie 1966, dar Cilla a iertat intarzierea cand a vazut pe inelar bijuteria cu diamante.

Viva Las Vegas

Nunta a avut loc pe 1 mai 1967 in Las Vegas, la hotelul Alladin, iar de pregatiri s-a ocupat Colonelul Tom Parker, managerul lui Elvis. Ceremonia s-a desfasurat intr-un apartament de lux din hotel, a durat mai putin de 10 minute si a fost celebrata de judecatorul Curtii Supreme din Nevada, David Zenoff. Frumosii miri au sustinut apoi o conferinta de presa, urmata de un mic-dejun festiv oferit celor 100 de invitati.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest