Tendinte muzica nunta 2016

Tendinte muzica nunta 2016

Muzica buna nu se demodeaza niciodata. Atemporale si memorabile, cele mai bune cantece create vreodata sunt inca printre noi - si cu fiecare an care trece melodiile de nunta clasice devin mai valoroase si mai semnificative.

Tendintele muzicale perisabile vin si se duc, dar adevarata muzica ramane si poate fi interpretata la nunti de cantareti si formatii muzicale talentate, dar DJ-ul este cel care poate selecta pentru o nunta de neuitat atat melodii noi, cat si melodii clasice.

Ca si sursa de inspiratie, orice cuplu poate folosi la nunta un mix de melodii mai vechi si mai noi care acopera toate genurile muzicale de la muzica populara si lautareasca la hituri faimoase din repertoriul artistilor internationali.

Pentru a nu da gres cu alegerea muzicii de nunta, iata ce anume trebuie sa cuprinda un playlist in tendintele anului 2016:

Intoarce-te la radacinile tale. Recunoscand importanta originilor tale este un lucru frumos si important. Selecteaza muzica autentic romaneasca de pe meleagurile natale. Ce poate fi mai frumos decat sa incorporezi in cadrul unui eveniment de mare anvergura muzica traditionala?

Adauga cateva piese etnice. Piese din folcorul romanesc selectate din regiuni diferite ale tarii spun ceva despre cultura poporului din care faci parte. Imbina-le cu piesele populare provenita de pe meleagurile tale pentru un mix cultural de mare valoare.

Amesteca stilurile muzicale. Doresti ca toata lumea prezenta la nunta sa fie incantata de muzica aleasa? Amesteca diferite stiluri de muzica aflate in tendinte in 2016 cu stilurile de muzica clasica, pe care le cunoaste toata lumea, indiferent de varsta.

Alege muzica contemporana. Cuplurile tinere isi doresc sa auda ultimele noutati muzicale. Selecteaza cateva melodii electrizante intr-un mix de melodii moderne sau preluate din deceniile anterioare care sa contina genuri muzicale diferite.

Echipamentele high-end sunt si ele in tendinte. Daca te-ai gandit sa angajezi un DJ, intreaba ce aparatura are in dotare pentru ca sunetul sa fie perfect. Oferind oaspetilor un sunet de inalta calitate, muzica va suna chiar mai bine decat in realitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest