Cum sa faci pe DJ-ul la nunta cu un Ipod?

Cum sa faci pe DJ-ul la nunta cu un Ipod?

Daca organizezi o nunta cu buget restrans si nu iti permiti o formatie sau un DJ profesionist, poti folosi o alternativa ingenioasa ca sa intretii atmosfera la receptie folosind un Ipod.

Reda muzica la nunta cu ajutorul Ipod-ului sau lasa pe unul dintre prieteni sa se ocupe de acest lucru ca sa elimini de pe lista cheltuielilor tariful DJ-ului.

Iata cateva sfaturi pentru cei care vor sa faca pe DJ-ii la propria nunta si sa intretina atmosfera cu ajutorul unui Ipod.

Volumul conteaza. Achizitioneaza un amplificator care ruleaza de pe computerul personal si mentine muzica la un volum ridicat pe toata durata evenimentului. Pune la punct aparatura folosita daca vrei ca atmosfera sa fie electrizanta si lumea sa nu mai paraseasca ringul de dans.

Alege un playlist bun. Alterneaza melodiile lente cu cele ritmate si taie din cantecele prea lungi care pot plictisi invitatii. De asemenea, vezi ce muzica se canta la nunti in general si selecteaza mai multe melodii in voga, dar si piese care te inspira.

Pune muzica cunoscuta. Chiar daca esti o romantica incurabila, iar muzica clasica te face sa te simti bine, aminteste-ti ca la nunta participa oameni care vor sa asculte si muzica de dans sau muzica populara. Selecteaza muzica veche, dar si muzica de ultima generatie, astfel incat invitatii, indiferent de varsta sa nu se plictiseasca. Daca tot playlist-ul contine muzica de acelasi gen, in loc ca oamenii sa urce pe ringul de dans, vor prefera sa stea cuminti la mese ori la bar.

Selecteaza un mix muzical pentru toate varstele. De la Frank Sinatra la Andra, ai grija cum mixezi stilurile muzicale astfel incat sa se bucure de divertisment toti invitatii. Orienteaza-te si dupa media de varsta a oaspetilor si gandeste-te ce muzica ar putea sa le placa atunci cand selectezi piesele muzicale.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest