5 moduri de a-ti invinge emotiile la primul dans al mirilor

5 moduri de a-ti invinge emotiile la primul dans al mirilor

Fiecare cuplu proaspat casatorit este incercat de tot felul de emotii atunci cand paseste pe ringul de dans pentru a interpreta in calitate de sot si sotie primul dans al mirilor.

Emotiile de la primul dans al mirilor sunt firesti, mai ales in cazul cuplurilor care nu stapanesc bine arta dansului si nu sunt obisnuite sa fie in centrul atentiei, cu toate privirile atintite asupra lor.

Daca si voi vreti sa scapati de presiunea simtita in timpul primului dans, iata cinci moduri pentru a tine in frau emotiile:

Alegeti un dans simplu
Daca nu reusiti sa va coordonati foarte bine miscarile si va este teama de micile accidente petrecute pe ringul de dans (calcarea partenerului pe picior), optati pentru o coregrafie usoara, cu pasi simpli pe care ii executa fara probleme ambii parteneri. Aceasta sugestie este un must have pentru mirii care nu au avut timp de cursuri dans.

Inscrieti-va la cursurile unei scoli de dans
Pentru a va initia in arta dansului si a alege melodia perfecta pentru dansul mirilor, urmati timp de cateva ore cursurile unei scoli de dans, cum ar fi Joie de Vivre. Un instructor cu experienta va poate ajuta in privinta coregrafiei perfecte pentru primul dans al mirilor. Cunoscand cateva miscari de dans, emotiile vor fi invinse mai usor la nunta.

Dansati pe muzica preferata
Nimeni nu trebuie sa va impuna melodia pe care sa dansati, dar puteti primi cateva sugestii in acest sens, daca muzica aleasa este prea energica pentru voi, iar miscarile de dans dificil de interpretat. Dansati pe cantecul vostru de suflet pentru ca atunci cand auziti melodia preferata, va va inunda un val de calm si de familiaritate. Chiar daca nu aveti un cantec al vostru in mod special, alegeti o melodie semnificativa pentru aceasta ocazie speciala.

Angajati o formatie de muzica pentru primul dans
Pentru cuplurile care vor sa auda melodia preferata live, angajarea unei formatii muzicale plina de carisma este o solutie buna. Prezenta unor muzicieni simpatici, care stiu ce inseamna amuzamentul si interactivitatea va fi de ajutor cuplurilor emotive, care isi stapanesc cu greu emotiile.

Implicati publicul
Invitati-i pe oaspeti sa impartaseasca cu voi experienta primului dans. In acest fel nimeni nu se va concentra pe voi, daca toata lumea este preocupata sa isi urmareasca propriile miscari pe ringul de dans. Primul dans nu trebuie sa fie un cosmar. Acesta ar putea fi un mod placut de a scapa de stresul acumulat in timpul organizarii propriei nunti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest